Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новотагамлицький старостинський округ» (код ЄДРПОУ: 21047425) був реорганізований і увійшов до складу Машівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Новий Тагамлик
(Козельщина, Вільне, Огуївка, Новий Тагамлик)
Машівська селищна рада, Полтавська область

В Новому Тагамлиці відзначили Новий Рік у теплому клубі

 

 

   

 

  30 грудня 2016 року в приміщенні Новотагамлицького сільського клубу  відбувся святковий Новорічний концерт. За день до концерту було завершено монтаж першої черги системи опалення, тому в глядацькому залі було тепло, а всі глядачі зручно розмістилися на реконструйованих глядацьких сидіннях, які на передодні нового року було «здано в експлуатацію» місцевим майстром Віктором Терещуком. Матеріальну допомогу в сумі понад 20 тис. грн.. для цієї доброї справи надав голова наглядової ради «ТОВ Карлівське СГП «ЛОС» Олександр Прокопенко.

Слід відзначити, що концертна програма складалася повністю з номерів, які виконували виключно місцеві артисти. Основою концертної програми були: новостворений колектив «Вербиченька», у складі: – Віктор Бусигін, Петро Луговий, Ольга та Віктор Лефани, Марія Дюрдь, Лілія Рак, Ганна Орендочка, Алла Лазебник, Ольга Гомзякова, Галина Муха, Надія Шерстюк, Марина Шаповал та Галина Поп.

Ведучими заходу були Альона Гомзякова, Алла Лефан в ролі Снігуроньки, та Дюрдь Сергій -  в ролі Діда Мороза.

Ряд пісень виконала новопризначений художній керівник Жанна Сосновська. Окрім різножанрових пісень в програмі також звучали авторські вірші у виконанні Алли Скакунової та Алли Лазебник.

Під час пісні «Варенички», яку майстерно виконали Віктор Лефан, Галина Муха, Петро Луговий та Марія Дюрдь, всім присутнім глядачам роздали вареники. На завершення Дід Мороз пригостив всіх глядачів, незалежно від віку, смачними цукерками.

На завершення заходу сільський голова Андрій Карацюпа привітав усіх присутніх з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим, представив громаді новопризначеного художнього керівника Новотагамлицького сільського клубу - Жанну Сосновську, подякував спонсорам за надану допомогу на проведення свята.

Головним спонсором заходу тридиційно виступив Голова наглядової ради «ТОВ Карлівське СГП «ЛОС» Олександр Прокопенко. Також спонсорську допомогу на проведення свята було надано місцевими підприємцями Любов Крупкою, Григорієм Дудником та Новотагамлицькою сільською радою. Окрема подяка Анатолію Мирошничнко за новорічну красуню-ялинку.

 

Алла Скакунова, учасник художньої самодіяльності Новотагамлицького сільського клубу.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua