Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новотагамлицький старостинський округ» (код ЄДРПОУ: 21047425) був реорганізований і увійшов до складу Машівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Новий Тагамлик
(Козельщина, Вільне, Огуївка, Новий Тагамлик)
Машівська селищна рада, Полтавська область

Сільський голова скликав чергову сесію

Сільський голова  Андрій Карацюпа  своїм розпорядженням  скликав  7 сесію 7 скликання, яку планується  провести  30.03.2016року.

 

    Порядок денний:        

 

1.Про затвердження Програми запобігання корупції в Новотагамлицькій сільській раді 2016 року.

2. Про затвердження акту комісії з питань НС Новотагамлицької сільської ради від 15.03.2016 року.

3. Про заходи щодо економічного і раціонального використання коштів сільського бюджету в 2016 році.

4. Про затвердження договорів фінансово-господарської діяльності за січень-березень 2016 року.

5. Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів органами, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок Новотагамлицького сільського бюджету.

6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Протасевич Ю.В.

7.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Судника Г.Р.

8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Заліському О.М.

9. Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Заліського О.М.

10. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди для ведення особистого селянського господарства гр. Пустовіту В.С.

11. Про скасування рішення сорок восьмої сесії шостого скликання від 9 липня 2015 року про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Гавришку І.П.

12. Про  скасування рішення сорок першої сесії шостого скликання від 17 жовтня 2014 року про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  гр. Гавришку І.П.

13. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бойко А.О.

14. Про узгодження меж  земельних ділянок.

 

Сільский голова                                                                        А.О. Карацюпа

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua