Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новотагамлицький старостинський округ» (код ЄДРПОУ: 21047425) був реорганізований і увійшов до складу Машівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Новий Тагамлик
(Козельщина, Вільне, Огуївка, Новий Тагамлик)
Машівська селищна рада, Полтавська область

З матеріалів 12 сесії 7 скликання

  

  15 вересня 2016 року відбулась 12 сесія  7 скликання Новотагамлицької сільської ради. Депутати  прийняли   ряд процедурних питань  щодо поточного  ремонту  автодороги Селещина – Козельщина,  Новий  Тагамлик  та капітального ремонту  вул. Партизанська. Основним з питань сесії  було внесення змін  до сільського бюджету  на 2016 рік, в зв’язку з перевиконанням сільського бюджету на 123,7 %.  Відповідно до рішення  прийнятого депутатами  було виділено  понад  38 тис. грн..  з сільського  бюджету,   181 тис.грн. з обласного бюджету та понад 10 тис. грн. з районного бюджету  на фінансування капітального ремонту по вул. Партизанській,  в с. Новий Тагамлик, всього на суму 230187 грн.. Крім того було прийнято та призначено  субвенцію з районного бюджету в сумі  75 тис. грн.. на поточний ремонт автодороги  Селещина -  Козельщина.

Передано 60 тис. грн.  субвенції  районному бюджету на продовження  поточного  ремонту  Новотагамлицького сільського клубу.

   В зв’язку з тим, що  в квітні 2016 року,  виконкому сільської ради  була передана  функція  паспортного столу, а  кошти на ці потреби  бюджет не планував,  було додатково виділено 30 тис. грн..  у фонд  заробітної плати  сільської ради. Крім того 12 тис. грн.  було виділено  на проведення  косметичного ремонту в приміщенні  сільської ради, надано  матеріальну допомогу  в розмірі  500 грн.  особі з числа вільно переселених, яка проживає на території сільської ради.

    Депутати розглянули  ряд земельних питань  та прийняли  відповідні рішення.

   

    

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua